Tegenstanders Tukker Cup geloot

Op woensdagavond 30 augustus werd de loting voor de 1e editie van de Tukker Cup voltrokken. In de mooie businesslounge van het Polman Stadion, thuisbasis van Heracles Almelo, werd door een voor v.v. Drienerlo bekend gezelschap de poules geloot. Bas Nijhuis en Jan Vennegoor of Hesselink waren bekenden na de wedstrijd Drienerlo 1 - FC Twente All Stars ter gelegenheid van de opening van het kunstgrasveld in september 2016. Lees verder voor de pouleindeling!

Loting Tukker Cup

Iets na 8 uur werd er afgetrapt door presentator Gijs Eijsink, bekend als journalist en schrijver in de regio. Met de introductie door toernooivoorzitter Thijs Assink over de nieuw opgezette Tukker Cup en haar organisatie, werd gelijk duidelijk dat er niet lichtzinnig is nagedacht over deze eerste editie. Door inspiratie te halen uit de al jarenlange succesvolle Achterhoek Cup, én met prominente gasten die de loting zouden verrichten, werd er flink uitgepakt. Naast de interessante wedstrijden die gespeeld zullen worden, is er nog een prachtige reden om mee te doen aan dit toernooi. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan een goed doel, voor dit jaar aan KWF Kankerbestrijding. 

Loting Tukker Cup Almelo

Vervolgens was daar dan de loting. De eerste inschrijver, KVV Losser, mocht via haar trainer de deelnemers uit de eerste pot halen. Zo werden de hoger geklasseerde teams van Pot 1 - met o.a. Bon Boys, VOGIDO en Achilles '12 -  ingedeeld in de poules. Drienerlo was ingedeeld in Pot 3, samen met onder meer Rigtersbleek Onder-21, Sportlust Glanerbrug en CVV Achilles. Zij konden dus niet tegen elkaar uitkomen. Oude bekende Jan Vennegoor of Hesselink mocht de Pot 3 loting voltrekken, en plaatste Drienerlo in Poule F. Presentator Eijsink vroeg Jan nog naar zijn werk als scout bij PSV en de huidige staat van de transferperikelen binnen de club. Jan hield zich echter op de vlakte (de mediatraining deed zijn werk) over een mogelijke transfer van spits Luuk de Jong. Mocht Luuk morgen voor de transferdeadline nog steeds geen club hebben gevonden, kan Jan hem nog altijd leiden naar het Sportcentrum. 

 

Als laatste moesten natuurlijk de deelnemers uit Pot 4 worden getrokken, allen afkomstig uit de zondag vierde klasse B. Scheidsrechter Bas Nijhuis, ook aanwezig bij de opening van het kunstgrasveld in september 2016, kon naast kaarten nu ook deelnemende teams trekken. En hiermee was de indeling van de poules een feit; Drienerlo zal twee uitwedstrijden en één thuiswedstrijd spelen. Hieronder het overzicht van Poule F:

 

24 oktober 20.00 uur: v.v. Drienerlo - DETO Twenterand

14 november 20.00 uur: Bon Boys - v.v. Drienerlo

19 december 20.00 uur: v.v. Buurse - v.v. Drienerlo

 

Een totaaloverzicht van alle poules, of check het op de Tukker Cup website

 

Poule F indeling

Gemaakt
2017-08-31 00:40:59
Aangepast
2018-07-05 14:05:01
Auteur
rrikken
0 reacties