Routebeschrijving

v.v. Drienerlo is gevestigd bij het Sportcentrum van de Universiteit Twente. De Universiteit Twente ligt tussen Enschede en Hengelo en is goed bereikbaar met:

Auto

Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede. Neem de afslag nr. 26 Enschede-West/Universiteit. Houd de rechter rijstrook aan en volg de borden Universiteit. Sla bij de stoplichten linksaf en volg wederom de borden Universiteit. Eenmaal aangekomen op de universiteit de borden volgen naar Sportcentrum/gebouw 49.

Adres voor navigatie:
Drienerlolaan 5
(Gebouw 49)
7522 NB Enschede

Of klik op de onderstaande afbeelding:

 

Openbaar vervoer

Met de trein:
Uitstappen op station Enschede Kennispark. Van hieruit vertrekken er regelmatig bussen richting de Universiteit (Lijn 1). De loopafstand vanaf station Enschede Drienerlo tot aan het sportcentrum is ongeveer 15 minuten.

Met de bus:
Vanuit Enschede: Lijn 1 vanaf het Centraal station richting de universiteit rijdt over de campus. Uitstappen bij de halte Bastille/UT. Lijn 9 rijdt niet over de campus maar stopt wel bij de hoofdingang. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het sportcentrum.
Vanuit Hengelo: Lijn 9 rijdt vanaf  station Hengelo langs de universiteit Twente. Uitstappen bij halte Kennispark/UT. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het sportcentrum.