Zaal 3 - EBZV '85 1 3-1

Nadat Zaal 2 het goede voorbeeld gegeven had haalde ook Zaal 3 vrijdag drie punten. Laagvlieger EBZV '85 werd na een moeizame eerste helft met 3-1 verslagen. Eerder dit seizoen won Zaal 3 in Borne al tweemaal - competitie en beker -  van EBZV '85 1 en begon dus als favoriet aan deze wedstrijd. In de eerste helft viel er echter weinig te genieten. Beide teams speelden slordig en van uitgespeelde kansen was al helemaal geen sprake. Een 0-0 ruststand was hiervan een logisch gevolg. Gelegenheidscoach Gabi sprak de mannen van Zaal 3 in de rust toe. Wat hij precies gezegd heeft is onbekend maar het hielp in ieder geval wel. In de tweede helft oogde Drienerlo veel scherper. Zaal 3 liep vrij eenvoudig uit naar een 3-0 voorsprong, al had het wel geluk dat de verder uitstekend fluitende scheidsrechter bij de 1-0 van Peter een handsbal over het hoofd zag. De eretreffer van EBZV was louter nog voor de statistieken.