Zaal 1 - Almelo FC 1 3-4

Zaal 1 heeft verzuimt twee wedstrijden voor het eind van de competitie alvast een plek in de nacompetie veilig te stellen. Een overwinning op concurrent Almelo was hiervoor voldoende geweest. Ook bij een gelijkspel had Drienerlo met 1 been in de nacompetitie gestaan maar het was Almelo dat met de drie punten huiswaarts keerde. Eerder dit seizoen had Almelo FC al bewezen over een goede ploeg te beschikken door de heenwedstrijd met 4-2 te winnen. Drienerlo was dus gewaarschuwd. De thuisploeg speelde helemaal geen slechte wedstrijd maar Almelo sprong effectiever om met de kansen die het kreeg. In de eerste helft hadden de gasten de controle over de wedstrijd, ondanks dat Drienerlo veel meer balbezit had. De 0-2 tussenstand was dan ook niet onverdiend. Vlak voor de rust scoorde Drienerlo de aansluitingstreffer waardoor het halverwege 1-2 stond. In de tweede helft speelde Drienerlo een stuk scherper en kreeg het meer kansen. De 2-2 van Davey was dan ook terecht. Echter kon Drienerlo niet lang van deze gelijkmaker genieten. Na een gele kaart voor Nejat was het Almelo dat weer op voorsprong kwam. Deze 2-3 was extra zuur omdat de twee minuten zo goed als om waren. Een feilloos binnengeschoten penalty van Henk na een handsbal aan Almelose zijde bracht de stand op 3-3. Met nog een paar minuten op de klok en in de wetenschap dat Almelo alleen met een overwinning iets opschoot stuurden de gasten de keeper mee naar voren in de hoop via een 5 tegen 4 situatie een doelpunt te forceren. Hoewel Almelo constant dreigend was hield Drienerlo lang stand. Het was daarom erg zuur dat 20 seconden voor tijd de bal alsnog in de lange hoek geschoten kon worden waardoor Almelo met 3-4 won. De strijd om plek 4 ligt door deze nederlaag weer volledig open. Almelo staat nu op gelijke hoogte met Drienerlo en Excelsior heeft 2 punten meer met een wedstrijd meer gespeeld. Drienerlo zal zijn twee resterende wedstrijden hoogstwaarschijnlijk allebei moeten winnen om alsnog vierde te worden.