Oefenwedstrijd Juliana VR1 - Dames 1

Scheidsrechter
Veld

Een klasse hoger

Vandaag hebben we geoefend tegen een tegenstander die in de bovenste helft van de klasse boven ons speelt. Gewoon leuk om eens te zien hoe dat gaat. En om uit de winterslaap (woord van de dag a.k.a. hibernation) te komen. Beide teams waren niet op volle oorlogssterkte maar wel zeer representatief voor een goede oefenpot, met dank aan onze gastgever Juliana '32. 

In het begin was er een ontwaak/aanpassingsperiode aan het tempo van de tegenstander. De meeste competitietegenstanders kunnen dat niet, deze tegenstander wel. Het met name achterin rondspelen ging ze niet altijd makkelijk af maar is toch ongewoon voor ons. Juliana heeft de eerste helft weinig gevaar kunnen maken en wij met name op de counter wel. Als we niet buitenspel liepen tenminste. Ook iets ongewoons, dat zien we anders nooit. Gelukkig mislukte de buitenspelval een paar keer falikant en daarmee werd de ruststand op het bord gebracht. 

De tweede helft bleek dat we met ogenschijnlijk iets minder drive aan onze kant en iets meer aan hun kant toch nog in de problemen werden gebracht. Een bal op de lat, een schot wat door het aanwezige publiek (20 stuks?) al geteld werd maar naast was en een duikredding in Pia's zwakke hoek, dat hadden zomaar een paar goals kunnen zijn. Bij wijze van spreke of misschien wel letterlijk onze eerste aanval in de tweede helft leverde een klutsbalgoal op uit een corner en daarmee was het gedaan. 

Het laatste deel werd het wat fysieker en gefrustreerder hier en daar en viel er ook nog een mooie goal te bewonderen. Het fysieke en de frustraties werden prima opgevangen en met voetbal afgestraft. 

Al met al een prima oefenwedstrijd met een terechte maar wat geflatteerde uitslag. Kom maar door met die wedstrijden om het echie, we zijn er wel klaar voor zo. 

Henk

Opstellingen

Juliana '32 VR 1

  Er is geen opstelling bekend

Drienerlo VR1

  Er is geen opstelling bekend
 • 12
  Doelpunt
 • 28
  Doelpunt
 • 67
  Doelpunt
 • 79
  Doelpunt
0 reacties