Poelarends, N.M.
Veld

3 punten met uiteindelijk 10 vrouwen

vv Drienerlo VR1 - HHC Hardenberg VR1

Iedereen was gebrand om eindelijk drie punten te pakken. Wat zeker mogelijk moet zijn tegen het zeer fanatieke Hardenberg. De eerste helft verliep echter dramatisch. De bal werd niet rond gespeeld, het stond niet goed en er moest hard worden gewerkt. Met een enkele kans voor, maar toch ook enige gevaarlijke kansen tegen, was de ruststand 0-0.

Verandering kwam er in de tweede helft, met direct drie nieuwe krachten en een keeperwissel. Er werd eindelijk gevoetbald, gecombineerd en gescoord. Na de 1-0 van Kwan op aangeven van Nadine begon het beter te lopen. Hardenberg kwam er niet meer uit en kreeg zéér weinig kansen. De verdediging stond sterk. Na een uitstekende corner van Kwan kopt Josey de bal hard binnen, 2-0. Het derde doelpunt viel snel daarna, na een wereldpass vanaf de middellijn van Lianne op opnieuw Kwan, die de bal beheerst langs de keeper schuift.

Een kwartier voor het eindsignaal raakt Linde geblesseerd. Gezien alle wissels gebruikt waren, stonden we er met 10 dames voor. Het werd echter goed uitgespeeld en we konden het veld verlaten met een zeer verdiende overwinning.