Lidmaatschap

Drienerlo heeft verschillende vormen van lidmaatschap. Je kunt zowel in de zaal als op het veld voetballen. En zowel voor veld als voor zaal zijn er weer diverse mogelijkheden. De mogelijkheden zijn hieronder opgesomd:

• Competitie veldvoetbal;
  • Alleen twee maal in de week trainen op het veld;
  • Competitie zaalvoetbal;
  • Interne zaalcompetitie, d.w.z. dat er tegen andere teams binnen v.v. Drienerlo gespeeld wordt, deze teams bestaan uit studieverenigingen, vrienden of huizen; (meer info bij het kopje 'Interne competitie')
  • Interne veldcompetitie, d.w.z. dat er tegen andere teams binnen v.v. Drienerlo gespeeld wordt, deze teams bestaan uit studieverenigingen, vrienden of huizen. (meer info bij het kopje 'Interne competitie')

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier en de machtiging (in pdf) uit te printen en volledig in te vullen om het vervolgens in het postvakje van v.v. Drienerlo te doen (te vinden in het sportcentrum van de UT, als je binnenkomt rechts naast de balie). Je kunt je aanmeldingsformulier en machtiging ook opsturen naar secretaris@vvdrienerlo.nl. Met het ondertekenen van het aanmeldingsformulier ga je akkoord met het huishoudelijk reglement (HR). Hierin staat onder meer vermeld dat lidmaatschappen automatisch worden verlengd. Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap dan kun je altijd de secretaris (secretaris@vvdrienerlo.nl) even mailen of bellen.

Als je extern competitielid wilt worden en eerder in de afgelopen drie jaar competitie hebt gespeeld, heb je een overschrijving van je oude club nodig. Om het volgende seizoen bij ons te komen spelen, moet je je overschrijving voor 10 juni hebben geregeld. Neem daarvoor contact op met de secretaris van je oude vereniging. Jullie moeten een overschrijvingsformulier invullen en deze naar ons opsturen zodat wij de rest in kunnen vullen. Ben je later dan 10 juni en wil je toch z.s.m. komen voetballen, neem dan contact op via secretaris@vvdrienerlo.nl.

English version of the membership form and the authorization form for automatic deduction.

Unioncard & Verenigingsheffing

Zoals ook op je inschrijfformulier vermeldt staat, dien je, als je op de campus wilt gaan sporten bij een vereniging, verenigingsheffing te betalen en in het bezit te zijn van een Unioncard of Campus-Card. Middels het kopen van zo'n kaart dragen sporters bij aan het in stand houden van de mogelijkheden die de Campus hen biedt. Verder kun je met een Unioncard of Campus-Card op de vrije uren in en om het sportcentrum sporten.

Meer informatie over de Union-Card en Campus-Card zijn te vinden op Union-card Pagina en op de volgende websites:

Afmelden

Wanneer je besluit niet meer bij v.v. Drienerlo te gaan voetballen, moet je de secretaris (secretaris@vvdrienerlo.nl) mailen met het bericht dat je graag uitgeschreven wordt. Zij sturen je dan een bevestiging van uitschrijven toe. Let wel op dat je pas wordt uitgeschreven als je aan al je financiële verplichtingen (betaling contributies en/of boetes) hebt voldaan. KNVB-leden moeten zich hebben afgemeld voor 31 mei en niet-KNVB-leden dienen zich af te melden voor 30 juni.