UnionCard or CampusCard

Waarom een UnionCard/CampusCard en verenigingsheffing?

Alle leden van v.v. Drienerlo zijn door de UT verplicht om een UnionCard of een CampusCard abonnoment te bezitten en verenigingsheffing te betalen. Het prijsoverzicht is hier te vinden.

Of je een UnionCard of een CampusCard nodig hebt is terug te zien in het onderstaande schema:

UnionCard UT Student, UT Medewerker, AKI Student
CampusCard Saxion Student, Overig

De UnionCard geeft leuke voordelen, zoals gratis gebruik van zwembaden, muziekstudios en biljarten op de campus, én kortingen op theaters en bioscopen. Dus check de UnionCard website, en haal eruit wat erin zit!

De verenigingsheffing is opgezet om kleine UT sportverenigingen met weinig leden te ondersteunen, en de gebouwen en sportfaciliteiten te onderhouden.

Hoe krijg ik een UnionCard met verenigingsheffing als UT student/medewerker?

Krijg een UnionCard abonnement in slechts vier stappen!

1. Log in op de Sport & Cultuur website met je studenten e-mailadres of e-mailadres dat je gebruikte toen je voor het eerst de UC in het sportcentrum kocht (alleen voor externe leden).

2. Klik op 'Winkel'.

3. klik op 'Abonnementen'

4. Zoek 'UnionCard 21-22' en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Je kunt ook het Half Year abonnement nemen, dan 'UnionCard Half Year' zoeken en toevoegen.

5. Ga naar je winkelwagen en doorloop het betalingssysteem. U kunt betalen met VISA, iDeal, MasterCard, Maestro en Sofort.

Je ontvangt van de UT een bevestigingsmail van je betaling. En gefeliciteerd, je hebt je eigen UnionCard-abonnement!

Wanneer u de UnionCard heeft aangeschaft is het mogelijk om de verenigingsbijdrage te kopen. U dient eerst toegang aan te vragen om het verenigingsgeld te kopen, en na bevestiging van v.v. Drienerlo, je kunt ervoor betalen.

Om dit te doen, via dezelfde website, ontvangt u elke keer dat u inlogt en naar 'Winkel' gaat een pop-up waarin u wordt gevraagd de associatievergoeding te betalen, wat u eenvoudig kunt doen door 'Details en aankoop' te selecteren in het pop-upvenster -omhoog.

Nadat je hebt betaald, ontvang je een bevestigingsmail van de UT.

Hoe krijg ik een UnionCard met verenigingsheffing als AKI student?

Het proces is precies hetzelfde als hierboven, behalve dat de login iss met het e-mailadres dat u geeft wanneer u de UnionCard voor het eerst aanschaft in het SportsCenter.

Hoe krijg ik een CampusCard met verenigingsheffing als Saxion student?

Meer info over UnionCard en verenigingsheffing

• De UnionCard/CampusCard is een abonnement die toegang geeft tot sporten op de campus, daarom betaal je elk jaar.
  • Voor elke sportvereniging waar je lid van bent, moet je een aparte verenigingsheffing betalen. Dus als je van nog een UT sportvereniging lid wordt, moet je de verenigingsheffing een tweede keer betalen!
  • UT medewerkers betalen geen verenigingsheffing en de UnionCard is gratis.
  • Je kan voor de UnionCard en verenigingsheffing ook een halfjaar abonnement aanschaffen.
  • Als je niet een UnionCard abonnement bezit en de verenigingsheffing niet betaald, mag je niet deelnemen aan wedstrijden, trainingen of andere activiteiten van v.v. Drienerlo. Als je de verenigingsheffing hebt aangevraagd, maar nog niet hebt betaald, dan ontvang je een boete. Dus regel alles zo snel mogelijk!
  • Nog meer info is te vinden op de UnionCard website.