UnionCard of CampusCard

Waarom een UnionCard/CampusCard en verenigingsheffing?

Alle leden van v.v. Drienerlo zijn door de UT verplicht om een UnionCard of een CampusCard abonnoment te bezitten en verenigingsheffing te betalen. Het prijsoverzicht is hier te vinden.

Of je een UnionCard of een CampusCard nodig hebt is terug te zien in het onderstaande schema:

UnionCard UT Student, UT Medewerker, AKI Student
CampusCard Saxion Student, Overig

De UnionCard geeft leuke voordelen, zoals gratis gebruik van zwembaden, muziekstudios en biljarten op de campus, én kortingen op theaters en bioscopen. Dus check de UnionCard website, en haal eruit wat erin zit!

De verenigingsheffing is opgezet om kleine UT sportverenigingen met weinig leden te ondersteunen, en de gebouwen en sportfaciliteiten te onderhouden.

Hoe krijg ik een UnionCard met verenigingsheffing als UT student/medewerker?

Krijg een UnionCard abonnement in slechts vier stappen!

1.  Login op de DMS website, door op de oranje knop met 'DMS Login UTwente Students Employees' te klikken, en gebruik je student account om in te loggen.
2.  Klik op 'Aanbod' in het menu rechtsboven.
3.  Vind 'UnionCard 20-21' en voeg het toe aan je winkelwagen. Je kan ook een half jaar abonnement krijgen, zoek dan op 'UnionCard Half Year'.
4.  Ga naar je winkelwagen en ga door het betalingssysteem. Je kan hier betalen met VISA, iDeal, MasterCard, Maestro en Sofort.

Je ontvangt na betaling een bevestigingsmail van de UT. En voilà, je bezit een UnionCard abonnement!

Wanneer je een UnionCard bezit is het mogelijk verenigingsheffing te halen. Dit gebeurd in 2 stappen, stap 1 is het aanvragen van verenigingsheffing:

2.  Klik op 'Profiel' in het menu rechtsboven, en ga naar 'Verenigingen'.
3.  Selecteer 'v.v. Drienerlo' in het dropdown menu en klik op 'Bewaren'.

Je hebt nu aangegeven te willen betalen voor de verenigingsheffing. Onze secretaris gaat aan het werk om je te accepteren in het DMS systeem, door te kijken of je bent geregistreerd bij Drienerlo. Als dit zo is, krijg je een email met een link voor de betaling van verenigingsheffing. Als je deze niet hebt ontvangen, doe dan het volgende:

2.  Klik op 'Aanbod' in het menu rechtsboven.
3.  Selecteer 'v.v. Drienerlo' in het 'Selecteer vestiging' dropdown menu en 'Verenigingsheffing' in het 'Categorie' dropdown menu.
4.  Voeg de gewenste verenigingsheffing toe aan je winkelwagen (dus vol of half jaar).
5.  Ga naar je winkelwagen en ga door het betalingssysteem. Je kan betalen met VISA, iDeal, MasterCard, Maestro en Sofort.

Als je hebt betaald, krijg je een bevestigingsmail van de UT.

Hoe krijg ik een UnionCard met verenigingsheffing als AKI student?

Er zijn twee verschillen tussen AKI en UT studenten voor de betalingsprocessen. Als AKI student, dien je het volgende te doen:

1.  Om voor het eerst een UnionCard abonnement te kopen, dien je naar een AKI studentenbalie te gaan en deze hier aan te vragen. Je ontvangt een bonnetje met login gegeven voor de DMS website. Als je al een abonnement hebt gehad in het verleden, kan je wel direct inloggen op DMS en een nieuwe aanschaffen.
2.  Om in te loggen op de DMS website, dien je - in plaats van de oranje - de blauwe knop te gebruiken die zegt: 'Inloggen'.

Al het andere is hetzelfde als hierboven beschreven voor UT studenten/medewerkers.

Hoe krijg ik een CampusCard met verenigingsheffing als Saxion student?

De CampusCard is alleen verkrijgbaar bij de balie van het sportcentrum. Hier vraag je om een CampusCard en de verenigingsheffing voor v.v. Drienerlo welke je dan via pin afrekent.

Meer info over UnionCard en verenigingsheffing

• De UnionCard/CampusCard is een abonnement die toegang geeft tot sporten op de campus, daarom betaal je elk jaar.
  • Voor elke sportvereniging waar je lid van bent, moet je een aparte verenigingsheffing betalen. Dus als je van nog een UT sportvereniging lid wordt, moet je de verenigingsheffing een tweede keer betalen!
  • UT medewerkers betalen geen verenigingsheffing en de UnionCard is gratis.
  • Je kan voor de UnionCard en verenigingsheffing ook een halfjaar abonnement aanschaffen.
  • Als je niet een UnionCard abonnement bezit en de verenigingsheffing niet betaald, mag je niet deelnemen aan wedstrijden, trainingen of andere activiteiten van v.v. Drienerlo. Als je de verenigingsheffing hebt aangevraagd, maar nog niet hebt betaald, dan ontvang je een boete. Dus regel alles zo snel mogelijk!
  • Nog meer info is te vinden op de UnionCard website.