Lidmaatschap

We krijgen wel eens vragen van geïnteresseerden of zij lid kunnen worden bij ons. Drienerlo is een studentenvereniging en voor je lidmaatschap bij ons moet je een UnionCard hebben of werknemer bij de UT zijn. 

Inhoud

Contributie

Betaling

Afmelden

Overschrijven

Restitutie

UnionCard en verenigingsheffing

 

Contributie

Drienerlo heeft meerdere lidmaatschapsvormen. Alle mogelijkheden zijn hieronder opgesomd, met bijbehorende contributies. Studentikoos lage bedragen! Wees geen dief van uw eigen portemonnee, stap over!

De contributie per categorie bedraagt:

A. Extern zaal- of veldcompetitielid €103,00
B.  Interne competitielid €0,00 *
C. Dubbellid (2x categorie A) €159,00
D. Dubbellid (1x categorie A en 1x categorie B) €103,00 *
E. Dubbellid (2x categorie B) €0,00 *
F. Dubbellid (1x categorie B en 1x categorie Z) €61,00 *
G. Drievoudiglid (2x categorie A en 1x categorie B) €159,00 *
H. Drievoudiglid (1x categorie A en 2x categorie B) €103,00 *
I. Drievoudiglid (2x categorie B en 1x categorie Z) €61,00 *
J. Viervoudiglid (2x categorie A en 2x categorie B) €159,00 *
K. 15 Euro-lid (invaller, speelt maximaal 4 wedstrijden) €15,00
Z. Trainend lid €61,00

* Voor de B-categorie of een gecombineerd lidmaatschap met 1 of meer B-categorie lidmaatschappen wordt de contributie verrekend met de aanvoerder van het team.

Categorieën C t/m I, met uitzondering van Categorie F, zijn combinaties van A en B. Bijvoorbeeld categorie D (1x categorie A en 1x categorie B) betekent dat je in één interne competitie (bijvoorbeeld IZC) en in één externe competitie (bijvoorbeeld bij Veld 3) kan spelen.

 

De contributie voor interne teams per kwartiel bedraagt: 

IVC Interne veldcompetitielid €128,00
IZC  Interne zaalcompetitielid €100,00

Voor een IZC team moeten er 7 leden ingeschreven zijn met een lidmaatschap dat minimaal 1 keer een B-categorie bevat. De contributie inning zal verlopen via de aanvoerder van het team.

Voor een IVC team moeten er 9 leden ingeschreven zijn met een lidmaatschap dat minimaal 1 keer een B-categorie bevat. De contributie inning zal verlopen via de aanvoerder van het team.

 

Betaling

Je machtigt de club (handtekening op de laatste pagina) via je aanmeldingsformulier, en vervolgens wordt de contributie automatisch per incasso van je rekening afgeschreven. Dat geldt ook voor het betalen van Drienerlo activiteiten of producten. Lekker makkelijk dus!

 

Afmelden

Wanneer je besluit helaas niet meer bij v.v. Drienerlo te blijven voetballen, moet je de secretaris (secretaris@vvdrienerlo.nl) mailen met het bericht dat je graag uitgeschreven wordt. Zij stuurt je dan een bevestiging van uitschrijven toe. Let wel op dat je pas wordt uitgeschreven als je aan al je financiële verplichtingen (betaling contributies en/of boetes) hebt voldaan.

KNVB-leden moeten zich hebben afgemeld vóór 31 mei en niet-KNVB-leden dienen zich af te melden vóór 30 juni.

 

Overschrijven

Als je extern competitielid wilt worden en eerder in de afgelopen drie jaar competitie hebt gespeeld, heb je een overschrijving van je oude club nodig. Om het volgende seizoen bij ons te komen spelen, moet je je overschrijving voor 10 juni hebben geregeld. Neem daarvoor contact op met de secretaris van je oude vereniging. Jullie moeten een overschrijvingsformulier invullen en deze naar ons opsturen zodat wij de rest in kunnen vullen. Ben je later dan 10 juni en wil je toch z.s.m. komen voetballen, neem dan contact op via secretaris@vvdrienerlo.nl.

 

Restitutie

Het kan zijn dat je recht hebt op teruggave van een deel van je contributie, omdat je voor langere tijd niet in staat bent om te voetballen bijv. door stage in het buitenland of door een ernstige blessure.Wanneer je denkt hiervoor in aanmerking te komen, stuur dan voor je afwezigheid en voor 10 februari een e-mail naar de penningmeester (penningmeester@vvdrienerlo.nl) met de reden van je afwezigheid. Het bestuur zal dan beslissen of je restitutie krijgt of niet.

 

UnionCard & verenigingsheffing

Als lid van v.v. Drienerlo ben je verplicht om een UnionCard aan te schaffen en verenigingsheffing te betalen. Hier vind je alle uitleg