Interne Competitie

Bij v.v. Drienerlo is het mogelijk om met een groep vrienden/huisgenoten/studiegenoten etc. op doordeweekse avonden wedstrijdjes te spelen in een van onze interne competities in de zaal (IZC) of op het veld (IVC).

Elk kwartiel start een nieuwe competitie en is het - mits de competitie niet vol zit - mogelijk om in te stromen met een team. In de IVC is er plek voor maximaal 24 teams en in de IZC is er plek voor maximaal 18 teams.

In totaal zijn er drie poules per competitie, waarbij de A-poule het hoogste niveau heeft en de C-poule het laagste. Nieuwe teams starten automatisch in de C-poule. Na elk kwartiel is het mogelijk om te promoveren (degraderen kan natuurlijk ook).

IVC (Interne Veld Competitie)
De wedstrijden in deze competitie worden gespeeld op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Minimaal negen spelers uit het team moeten lid zijn van v.v. Drienerlo en in het bezit zijn van een Unioncard en bijbehorende verenigingsheffing.

IZC (Interne Zaal Competitie)
De wedstrijden in deze competitie worden gespeeld op maandag t/m donderdagavond. Minimaal zeven spelers uit het team moeten lid zijn van v.v. Drienerlo en in het bezit zijn van een Unioncard en bijbehorende verenigingsheffing.

Aanmelden

Aanmelden voor de interne competitie kan je doen door gebruik te maken van deze Google Form voor IVC of deze Google Form voor IZC.