Hoe word ik lid

In een paar stappen ben je lid van Drienerlo!

Aanmelden (in het kort)

In vier stappen ben je lid van v.v. Drienerlo!

1. Schrijf je in via het online inschrijvingsformulier
   2. Print het uit en onderteken het met je handtekening.
   3. Lever het formulier in.
   4. Betaal de verenigingsheffing.

Gefeliciteerd, je bent lid!

Aanmelden (in het heldere, duidelijke, lang uitgeschrevene)

Jij behoeft graag meer uitleg? Tja, we blijven kritische studenten hè.

1. Schrijf je in via het online inschrijvingsformulier. Vul alle verplichte velden in en klik op ´Verzend´.
2. Je komt op een nieuwe pagina waar je je inschrijfformulier in pdf kan downloaden. Print hem uit en onderteken hem met je handtekening, of gebruik een digitale handtekening
3. Lever het ondertekende formulier in bij een bestuurslid, in de bestuurskamer (Bastille, kamer 326), in het postvakje 'v.v. Drienerlo' (dus niet de schaakclub s.v. Drienerlo) in het Sportcentrum, of e-mail het naar de secretaris.
4. Nadat het bestuur je formulier heeft verwerkt, krijg je bericht over het betalen van verenigingsheffing. Heb je dit gedaan, dan ben je officieel lid van v.v. Drienerlo!

Vragen

Voor meer vragen kan je naar ons hoofdpagina van dit onderwerp Lid Worden, of lees je in ons FAQ