Het Lidmaatschap

Lidmaatschap

Als lid van v.v. Drienerlo is het noodzakelijk om ieder jaar opnieuw een UnionCard/CampusCard en verenigingsheffing aan te schaffen. Ben je vergeten hoe het ook al weer werkte, fris dan hier je geheugen op.Verder heeft drienerlo verschillende lidmaatschappen, namelijk:

A. Extern zaal- of veldcompetitielid
B.  Interne competitielid
C. Dubbellid (2x categorie A)
D. Dubbellid (1x categorie A en 1x categorie B)
E. Dubbellid (2x categorie B)
F. Dubbellid (1x categorie B en 1x categorie Z)
G. Drievoudiglid (2x categorie A en 1x categorie B)
H. Drievoudiglid (1x categorie A en 2x categorie B)
I. Drievoudiglid (2x categorie B en 1x categorie Z)
J. Viervoudiglid (2x categorie A en 2x categorie B)
K. 15 Euro-lid (invaller, speelt maximaal 4 wedstrijden)
Z. Trainend lid

Indien je je lidmatschap aan wilt passen kun je een email sturen naar secretaris@vvdrienerlo.nl

Overschrijven

Als je extern competitielid wilt worden en eerder in de afgelopen drie jaar competitie hebt gespeeld, heb je een overschrijving van je oude club nodig. Om het volgende seizoen bij ons te komen spelen, moet je je overschrijving voor 10 juni hebben geregeld. Neem daarvoor contact op met de secretaris van je oude vereniging. Jullie moeten een overschrijvingsformulier invullen en deze naar ons opsturen zodat wij de rest in kunnen vullen. Ben je later dan 10 juni en wil je toch z.s.m. komen voetballen, neem dan contact op via secretaris@vvdrienerlo.nl.

Restitutie

Het kan zijn dat je recht hebt op teruggave van een deel van je contributie, omdat je voor langere tijd niet in staat bent om te voetballen bijv. door stage in het buitenland of door een ernstige blessure.Wanneer je denkt hiervoor in aanmerking te komen, stuur dan voor je afwezigheid en voor 10 februari een e-mail naar de penningmeester (penningmeester@vvdrienerlo.nl) met de reden van je afwezigheid. Het bestuur zal dan beslissen of je restitutie krijgt of niet.

Afmelden

Wanneer je besluit helaas niet meer bij v.v. Drienerlo te blijven voetballen, moet je de secretaris (secretaris@vvdrienerlo.nl) mailen met het bericht dat je graag uitgeschreven wordt. Zij stuurt je dan een bevestiging van uitschrijven toe. Let wel op dat je pas wordt uitgeschreven als je aan al je financiële verplichtingen (betaling contributies en/of boetes) hebt voldaan.

KNVB-leden moeten zich hebben afgemeld vóór 31 mei en niet-KNVB-leden dienen zich af te melden vóór 30 juni.