Waar is Drienerlo?

De Kerstvakantie komt eraan, dus men keert weer veelal naar thuis thuis. Voor enkelen betekent dit dat alle was weer gedaan wordt door moeders, voor een ander wintersport, maar voor ieder voornamelijk een gezellig weerzien met familie. Maar waar gaan de Drienerlo’ers naartoe? Dat willen wij weten!

Where's Drienerlo

Wij ontvangen daarom graag foto’s en locaties van waar iedere Drienerlo’er naar toe rijdt, treint of vliegt. Maak een kleine sfeerimpressie en plak een Drienerlo sticker op de meest interessante locatie, en de leukste foto die wij binnenkrijgen verdient een mooie prijs! Drienerlo stickers zijn gratis af te halen in de bestuurskamer (Bastille kamer 326). Stuur je foto's naar redactie@vvdrienerlo.nl.

De personen in de foto hierboven gingen je in het verleden al voor. Enkele locaties waar Drienerlo nog altijd prominent aanwezig is: La Joue du Loup (Frankrijk), Poznán (Polen), Praag (Tsjechië), en sinds kort ook Grasse (Frankrijk), waar onderstaande publicist onlangs is geweest. En om van start te gaan, hieronder Sfeerimpressie #1 van Grasse.

Grasse 1 Grasse 2
Grasse 3 Grasse 4
Gemaakt
2018-12-13 19:32:46
Aangepast
2018-12-13 19:55:20
Auteur
Sander Blokhorst
0 reacties