Potindeling Tukker Cup bekend

Komend jaar zullen onze groenwitte jongens van de veldtak v.v. Drienerlo, meestrijden om de Tukker Cup. Een toernooi waarbij eerste teams uit de regio in Champions League gestijlde rondes voetballen om het beste team van Twente te worden. De potindeling is inmiddels bekend en Drienerlo is gestopt in...

Tukker Cup

... pot 3. Hiermee kan Drienerlo dus niet uitkomen tegen competitiegenoot én buurman C.V.V. Achilles. Er zal ook niet worden gespeeld tegen het onder-21 team van Rigtersbleek. Naast Rigtersbleek hebben ook HSC '21 en Excelsior '31 jeugdteams ingezet voor het toernooi. Andere mogelijke tegenstanders komen uit Enschede, zoals Victoria '28, Vogido, Avanti, Eilermark en FC Aramea. Naast C.V.V. Achilles, zijn er geen teams uit de eigen competie Zaterdag Oost 3D in de Tukker Cup, dus genoeg interessante ontmoetingen. 

De wedstrijden worden doordeweeks gespeeld, in een poulefase van vier, vanaf 24 oktober. De wedstrijden worden bekend gemaakt op 30 augustus. Lees meer over de loting op de website van de Tukker Cup.  

Potindeling

Gemaakt
2017-07-11 22:06:37
Aangepast
2018-07-05 14:00:58
Auteur
rrikken
0 reacties