v.v. Drienerlo presteert naar behoren op het GNSK

Afgelopen weekend vond het Groot Nederlands Studentkampioenschap plaats in Eindhoven. Benieuwd wat er gepresteerd is? Klik op 'meer'.

Afgelopen weekend vond het jaarlijks terugkerende Groot Nederlands Studentenkampioenschappen (GNSK) plaats. In Eindhoven verdedigden de groen-witten de eer van studentenstad Enschede in de strijd om de titel ‘Beste studentenstad van Nederland’.

Vrijdagmiddag werden al enkele manschappen vooruit gestuurd met het busje en de legertent. De echte winnaars besloten om samen met het OV naar de lichtstad te trekken. Met de nodige blikken gerstenat al in de maag arriveerden zij vrijdag, begin van de avond, op de camping in de wetenschap dat de legertent al als een huis stond. Nadat er wat pizza’s naar binnen werden gewerkt was het alweer tijd om het centrum van Eindhoven te gaan bekijken. De rest laat ik aan de verbeelding van de lezer over. 

Zaterdag ontwaakten de meesten pas rond een uurtje of 4 ’s middags uit hun slaap, waarna met wat biertjes op de camping, een hevig potje petanque en andere spelletjes rustig gewacht werd totdat er zaterdagavond en nacht weer gevlamd mocht worden. Dit gebeurde in stijl, waarmee geconcludeerd mag worden dat team Enschede als grote winnaars uit de strijd zijn gekomen na een pittig weekendje Eindhoven.

P.S. Naar het schijnt is er ook nog gevoetbald op zaterdag en zondag. Ook hiervoor doe ik graag een beroep op de verbeelding van de lezer.

Gemaakt
2017-06-13 22:37:27
Aangepast
2017-06-13 22:37:27
Auteur
JHarbers
1 reacties
  • op 15 jun, 2017 12:24

    ijsbeer on the loose