Zo word je lid van de mooiste club van Nederland!

1. Download het inschrijvingsformulier en vul hierop alle verplichte velden in. Lees het goed door, vul je contactgegevens in en geef aan voor welke vorm van lidmaatschap je jezelf wilt inschrijven (extern veld / extern zaal / intern veld / intern zaal / trainend lid). LET OP: Indien je in de afgelopen drie jaar voor een andere club hebt gespeeld, moet je een overschrijving bij je oude club aanvragen en het overschrijvingsformulier door je oude clun en v.v. Drienerlo laten tekenen. Hoe het precies werkt vind je hier (voor gewone overschrijving) of hier (voor tussentijdse overschrijving voor categorie A).
  2. Bij het inschrijvingsformulier vind je achteraan het machtigingsformulier. Door het invullen en tekenen van het machtigingsformulier ga je ermee akkoord dat je contributie per automatische incasso wordt geïnd. Vergeet niet je IBAN in te vullen! LET OP: Vergeet wanneer je ervoor kiest om extern lid te worden niet om een pasfoto voor je KNVB-spelerspas in te leveren.
  3. Breng je ingevulde formulieren naar het sportcentrum op de campus (gebouw 49) en doe ze in het postvak van v.v. Drienerlo. Wanneer je je hebt ingeschreven als extern lid zorgt de secretaris ervoor dat je spelerspas bij de KNVB wordt aangevraagd en zo snel mogelijk binnen komt. LET OP: Er zijn meerdere Drienerlose sportverenigingen dus let erop dat je je formulieren daadwerkelijk bij v.v. Drienerlo in de bus doet!

Als je dit hebt gedaan, mag je je officieel lid niemen van de mooiste club van Nederland! Wanneer je nog twijfelt of deze club echt voor jou is mag je natuurlijk altijd een keer mee trainen. houd hiervoor de site goed in de gaten.

Unioncard/Campuscard:

Om op de UT te sporten heb je een Unioncard (als student) of een Campuscard (als UT-medewerker) nodig. Deze kun je aanvragen door de volgende stappen te doorlopen. Let hierbij op dat je de procedure volgt die voor jou van toepassing is.

Als UT-student/UT-medewerker

Ga naar de servicedesk in het sportcentrum van de UT (gebouw 49), zeg tegen de portier dat je een jaarlijkse/halfjaarlijkse Union-/Campuscard wilt kopen en betaal deze direct. Je college-/medewerkerskaart is vanaf nu ook je Union-/Campuskaart.

Dit kan ook online:

1. Ga naar https://dms.utwente.nl/nl/home en login via je studentenmail.
  2. Selecteer het product wat voor jou van toepassing is (jaarlijkse/halfjaarlijkse Union-/Campuscard).
  3. Betaal via iDeal of credit card.

Als Saxion- of Artez-student kun je de Unioncard bij de servicedesk op het Saxion kopen.

Verenigingsheffing:

Om bij een sportvereniging op de campus te mogen sporten is ook het betalen van een verenigingsheffing verplicht. Dit gaat als volgt:

1. Log in op https://dms.utwente.nl/nl/home
  2. Klik op 'Profiel' en vervolgens op 'Verenigingen'.
  3. Selecteer nu 'v.v. Drienerlo' als de vereniging waarvoor je je in wilt schrijven en klik op 'Bewaren'.
  4. Vervolgens zullen wij jouw verzoek tot inschrijving goedkeuren en krijg je daarover een bevestigingsmail. In deze mail staat een link.
  5. Als je op de link klikt, kun je via dms inloggen en het bedrag van 22,50 euro overmaken via iDeal of betalen via creditcard.

Heb je al eens een aanvraag gedaan voor de vereningsheffing van v.v. Drienerlo? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Log in op https://dms.utwente.nl/nl/home.
  2. Klik op 'Aanbod'.
  3. Klik in het dropdownmenu bij 'Selecteer vereniging' 'V.V. Drienerlo' aan.
  4. Voeg nu de Vereningsheffing toe aan je winkelwagen en reken deze af.

LET OP: Union-/Campuscard en verenigingsheffing moet je ieder jaar opnieuw  betalen. De Student Union (SU) voert regelmatig controles uit voor de Union-/Campuscard en de verenigingsheffing uit. Zorg er dus voor dat je alles op tijd hebt geregeld!