Zo word je lid van de mooiste club van Nederland!

Hier lees je hoe je lid kan worden van v.v. Drienerlo.

1. Ga naar het online inschrijvingsformulier, vul hierop alle verplichte velden in en klik op ´Verzend´.
2. Je wordt naar een nieuwe pagina geleidt met een pdf document van je inschrijving. Download dit document en print het uit.
3. Onderteken het inschrijvingsformulier met je handtekening.
4. Lever het formulier in bij een bestuurslid, in de bestuurskamer (Bastille, kamer 326) of in het postvakje 'v.v. Drienerlo' in het Sportcentrum (gebouw 49). Er zijn meerdere postvakken met 'Drienerlo' erop, let goed op dat je het dus bij 'v.v. Drienerlo' indoet!

Vervolgens zal het bestuur je inschrijving verwerken, en zal je z.s.m. bericht krijgen op je opgegeven emailadres over de bevestiging van inschrijving, zodat je de verenigingsheffing kan betalen. Dit is een verplichte heffing voor elke sporter op de UT, waar je meer over leest bij het kopje 'verenigingsheffing'.

Wanneer ook de verenigingsheffing is betaald, mag je je officieel lid noemen van de mooiste club van Nederland!

Als je nog twijfelt of deze club echt voor jou is mag je natuurlijk altijd een keer mee trainen, houd hiervoor de site goed in de gaten.

Unioncard/Campuscard:

Om op de UT te sporten heb je een Unioncard (als student) of een Campuscard (als UT-medewerker) nodig. Deze kun je aanvragen door de volgende stappen te doorlopen. Let hierbij op dat je de procedure volgt die voor jou van toepassing is.

Als UT-student/UT-medewerker

Ga naar de servicedesk in het sportcentrum van de UT (gebouw 49), zeg tegen de portier dat je een jaarlijkse/halfjaarlijkse Union-/Campuscard wilt kopen en betaal deze direct. Je college-/medewerkerskaart is vanaf nu ook je Union-/Campuskaart.

Dit kan ook online:

1. Ga naar https://dms.utwente.nl/nl/home en login via je studentenmail.
2. Selecteer het product wat voor jou van toepassing is (jaarlijkse/halfjaarlijkse Union-/Campuscard).
3. Betaal via iDeal of credit card.

Als Saxion- of Artez-student kun je de Unioncard bij de servicedesk op het Saxion kopen.

Verenigingsheffing:

Om bij een sportvereniging op de campus te mogen sporten is ook het betalen van een verenigingsheffing verplicht. Dit gaat als volgt:

1. Log in op https://dms.utwente.nl/nl/home

2. Klik op 'Profiel' en vervolgens op 'Verenigingen'.

3. Selecteer nu 'v.v. Drienerlo' als de vereniging waarvoor je je in wilt schrijven en klik op 'Bewaren'.

4. Vervolgens zullen wij jouw verzoek tot inschrijving goedkeuren en krijg je daarover een bevestigingsmail. In deze mail staat een link.

5. Als je op de link klikt, kun je via dms inloggen en het bedrag van 22,50 euro overmaken via iDeal of betalen via creditcard.

Heb je al eens een aanvraag gedaan voor de vereningsheffing van v.v. Drienerlo? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Log in op https://dms.utwente.nl/nl/home.

2. Klik op 'Aanbod'.

3. Klik in het dropdownmenu bij 'Selecteer vereniging' 'V.V. Drienerlo' aan.

4. Voeg nu de Vereningsheffing toe aan je winkelwagen en reken deze af.

LET OP: Union-/Campuscard en verenigingsheffing moet je ieder jaar opnieuw  betalen. De Student Union (SU) voert regelmatig controles uit voor de Union-/Campuscard en de verenigingsheffing uit. Zorg er dus voor dat je alles op tijd hebt geregeld!