Club van 100

De Club van Honderd bestaat uit mensen die de club een warm (financieel) hart toedragen. De naam is nog afkomstig uit de goede oude gulden tijd. De huidige bijdrage is natuurlijk netjes omgerekend naar de euro. Als lid van de Club van Honderd ontvangt u een aantal keer per jaar de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle evenementen en toernooien van de vereniging. Verder is het de bedoeling dat ieder jaar weer een leuke bestemming wordt gevonden voor de bijdrage van deze gewaardeerde leden. Wilt u meer informatie over de Club van Honderd mail dan naar voorzitter@vvdrienerlo.nl.

Hieronder zijn de huidige helden van de Club van Honderd weergegeven.  Zoals u ziet zijn de honderd leden nog niet gehaald dus meldt u snel aan  en steun uw favoriete studenten voetbalclub.