Competities

IZC kwartiel 4

(huidige!) Interne zaalvoetbalcompetitie van v.v.Drienerlo, waarbij vriendenteams het tegen elkaar opnemen. Zelf met je eigen team meedoen aan de IZC? Stuur een mail naar izc@vvdrienerlo.nl!

StAf 2017

Het StAf toernooi, afkorting voor Studie Afdeling toernooi, is een 11x11 voetbaltoernooi waarin de verschillende studieverenigingen van de UT en het Saxion het tegen elkaar opnemen. Dé mogelijkheid dus om te laten zien dat jouw vereniging beter is dan de rest.

Het StAf toernooi wordt in 2017 georganiseerd door Arjen Pelgrom, Tim Roeterink, Yoran de Weert, Joost Blauw en Sander Blokhorst. Voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar staf@vvdrienerlo.nl.

Het StAf toernooi, afkorting voor Studie Afdeling toernooi, is zoals je uit de naam al kunt afleiden een 11x11 voetbaltoernooi waarin de verschillende studieverenigingen van de UT het tegen elkaar opnemen. Dé mogelijkheid dus om te laten zien dat jouw vereniging beter is dan de rest.

Klik op de afbeelding voor alle StAf foto's van 2016.

Check voor al het actuele StAf-nieuws ook de Facebook pagina.

IVC kwartiel 4

(huidige!) Competitie binnen vv Drienerlo waarbij op een half kunstgrasveld gespeeld wordt met teams van 7 spelers. Zelf met je eigen team meedoen aan de IVC? Stuur een mail naar ivc@vvdrienerlo.nl!

IVC kwartiel 3

IVC kwartiel 2

IZC kwartiel 2

IVC kwartiel 1

IZC kwartiel 1

IZC kwartiel 3

Extern

Mannen Zaterdag standaard (A-cat)

Mannen Zaal

Zaal 1 speelt in de Hoofdklasse F. Bekijk hier de uitslagen, het programma en de stand. Thuiswedstrijden op woensdag om 20:00 in Sporthal 2 van het UT Sportcentrum!

Mannen KNVB beker Amateurs poule

Mannen Zaal beker 1e ronde

Aan het bekeravontuur van Zaal 1 kunnen we maar beter niet te veel woorden vuil maken.

Mannen Zaal beker recreatie 1e ronde

Zaal 3 won in de 1e ronde van de beker na een ware thriller en een lange strafschoppenserie van FV United 2!

Mannen Zaterdag reserve

Vrouwen Zaterdag (A-cat)

Vrouwen Zaterdag

Mannen Zaal recreatie

Zaal 2 speelt in de 1e Klasse en speelt haar thuiswedstrijden op vrijdagavond om 19:00. Bekijk hier de uitslagen en de stand!

Mannen Zaal recreatie

Op deze pagina zijn de verrichtingen van Zaal 3 te volgen in de 2e Klasse. Thuiswedstrijden op vrijdagavond om 20:00!

Mannen beker reserve zaterdag poule

Vrouwen beker zaterdag poule

Mannen beker reserve zaterdag 1e ronde

Mannen Zaal beker recreatie 2e ronde

In de 2e ronde van de beker werd EZV door Zaal 3 na het nemen van penalty's verslagen!

Vrouwen beker zaterdag 1e ronde