Competities

IZC kwartiel 4

(huidige!) Interne zaalvoetbalcompetitie van v.v.Drienerlo, waarbij vriendenteams het tegen elkaar opnemen. Zelf met je eigen team meedoen aan de IZC? Stuur een mail naar izc@vvdrienerlo.nl!

StAf 2017

Het StAf toernooi, afkorting voor Studie Afdeling toernooi, is een 11x11 voetbaltoernooi waarin de verschillende studieverenigingen van de UT en het Saxion het tegen elkaar opnemen. Dé mogelijkheid dus om te laten zien dat jouw vereniging beter is dan de rest.

Het StAf toernooi wordt in 2017 georganiseerd door Arjen Pelgrom, Tim Roeterink, Yoran de Weert, Joost Blauw en Sander Blokhorst. Voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar staf@vvdrienerlo.nl.

Het StAf toernooi, afkorting voor Studie Afdeling toernooi, is zoals je uit de naam al kunt afleiden een 11x11 voetbaltoernooi waarin de verschillende studieverenigingen van de UT het tegen elkaar opnemen. Dé mogelijkheid dus om te laten zien dat jouw vereniging beter is dan de rest.

Klik op de afbeelding voor alle StAf foto's van 2016.

Check voor al het actuele StAf-nieuws ook de Facebook pagina.

IVC kwartiel 4

(huidige!) Competitie binnen vv Drienerlo waarbij op een half kunstgrasveld gespeeld wordt met teams van 7 spelers. Zelf met je eigen team meedoen aan de IVC? Stuur een mail naar ivc@vvdrienerlo.nl!

IVC kwartiel 3

IVC kwartiel 2